Pret per 100gr.
Branza de oaie cu nuci toscane selectate manual, nimic mai bun pentru amatorii de vin.
Crusta are culoare ruginie, iar pasta este elastica si punctata cu miez de nuca.
Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, 5% nuci, cheag, culturi lactice, sare. Coaja se poate consuma.
Minimum 45% grasime raportat la substanta uscata.
Alergeni: contne fructe cu coaja lemnoasa (nuci) si lapte.
Dupa deschidere este necesar un ragaz pentru a se zvanta. Este posibila foarmarea unui mucegai natural verde, care nu este daunator. Se sterge daca este necesar.
Pachet: cca. 700g
A se pastra la rece (+4 ° C / + 8 ° C).
Producator: Caseificio Nuovo, Italia
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Valoare Energetica: 1571 kJ/379kcal
Grasimi: 33 g
din care, acizi grasi saturati: 20 g
Carbohidrati: 0,5 g
din care, zahar: < 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,2 g
Specificatii | |
Diametrul | 14 cm |
Forma de prezentare | Cilindrică |
Grasime in substanta uscata | 26.90% |
Greutate | 0,7 kg |
Inaltimea | 6-8cm |
Ingrediente | Lapte de oaie pasteurizat. Cheag. Sare. |
Maturare | 60 zile |
pH-ul | 5,2 / 5,5 |
Tara origine | Italia |
Umiditate | 42.80% |
Proteine | 18,10% |